UITDEUKEN

Overspuiten niet meer nodig:
Uitdeuken zonder spuiten is steeds populairder geworden in de autobranche. Deze reparatie techniek is speciaal ontwikkeld voor het repareren van kleine pakeerdeukjes, eikeltjes -schade, hagelschade, enz. En zorgt ervoor dat de originele lak van de auto intact blijft. Met behulp van speciale gereedschappen kunnen zelf deukjes onder spanten of op andere moeilijke bereikbare plaatsen probleemloos worden uitgedeukt. Deze methode is bovendien milieu vriendelijk en goedkoper dan de conventionele methode. 

Uiteraard zijn niet alle deuken met deze techniek te verwijderen, maar zodra wij de klus aannemen kunt u ervan uitgaan dat de deuk zo goed mogelijk hersteld kan worden. Wij kunnen u op voorhand de juiste prijs indicatie en reparatie informatie geven over uw schade. Particulieren kunnen bij ons terecht aan de Hegew├ól 10 in de Falom. Voor meer informatie neem gerust en vrijblijvend contact met ons op, en wij bespreken graag met u de mogelijkheden over de schade van uw auto. 

Laat nu uw kleine beschadigingen snel, goedkoop en vakkundig repareren!
Wij staan garant voor kwaliteit en service. 

SCHADE HERSTELLEN

Schade aan je auto is nooit leuk en komt natuurlijk altijd op het verkeerde moment. In dit geval staat ook autobedrijf de Jong graag voor u klaar om uw auto weer piekfijn in orde te brengen en het ongemak tot het minimum te beperken. Want uw auto is niet zomaar een vervoermiddel, maar staat voor u als trotse autobezitter symbool voor uitstraling en persoonlijkheid. voor u dus een bezit om te koesteren. Autobedrijf de Jong begrijpt dit als geen ander. 

Met onze trouwe partners, de beste mensen, de modernste technieken en de laatste expertise leveren wij ook bij schade niets minder dan absolute topkwaliteit. Van spot-repair tot restyle en van bekleding tot dashboard, autobedrijf de Jong hersteld het graag voor u.  
En is de schade toch groter? Ook dan staan wij graag voor u klaar om met een passende offerte uw auto weer in zijn oude staat terug te brengen. 

Uw auto schittert in no time weer als vanouds of zelfs nog beter. Ongeacht het merk of model van uw auto.