Airco service

Is uw airco altijd op de juiste temperatuur, of wil de airco met dit weer wel eens vervelend doen? Of als het vochtig in de auto is; ontwasemd de autoruit dan niet goed? En komen er allerlei nare geurtjes uit de luchtroosters? Dan lijkt het mij tijd om een afspraak te maken met Autobedrijf de Jong.

Een AircoCheck bij een Autobedrijf de Jong zorgt er voor dat uw volledige airco systeem gecontroleerd word op problemen en beschadigingen. Werkt het airco filter nog wel goed? Of het kan zijn dat de verdamper en de condensor van de airco toe zijn aan een reiniging.

Airco onderhoud

Een airco systeem zorgt ervoor dat uw auto gekoeld blijft in de zomer en in de winter dat uw ramen niet beslaan. Het maakt dus niet veel uit welk seizoen het is, een airco moet altijd 12 maanden zorgen voor gemak, veiligheid en comfort.

Tijdens een Airco Check wordt het airco systeem gecontroleerd door de monteur van Autobedrijf de Jong. De verdamper van het airco systeem wordt schoon gemaakt en de condensor word gecheckt op problemen of beschadigingen.

Om de capaciteit van het koelen van de airco op een juist peil te houden raden wij van AutoProfijt om jaarlijks 2 keer de airco te controleren. En tijdens deze controle ook uw airco te laten reinigen.